Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми consumer properties
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018-02 | Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» | Гирич, Людмила Владиславівна; Gyrych, Ludmyla |
2025 | Якісні показники і димопроникність різних видів оболонок за використання у виробництві ковбасних виробів | Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona |