Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми complete feeding
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області | Ярмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym |
2023 | Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика» | Карий, Олександр Миколайович; Karii, Oleksandr |
2023-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса каченят-бройлерів та її переробка в умовах ФГ «Мулард» Кіровоградської області | Чернявський, Богдан Олександрович; Cherniavskyi, Bohdan |
2024-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та її переробка в умовах НВЦ БНАУ | Мельниик, Антон Євгенійович; Melnyk, Anton |
2023-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської області | Старовіт, Віталій Вячеславович; Starovit, Vitalii |
2024-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса каченят-бройлерів в умовах ФГ «Мідлфарм» Черкаської області | Закрасняна, Олександра Тарасівна; Zakrasnyana, Oleksandra |
2024-12 | Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка перепелиних яєць в умовах ФГ «Новохацький» Київської області | Кіщук, Вікторія Володимирівна; Kishchuk, Victoria |