Перегляд зібрання за групою - Теми complete feeding

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»Карий, Олександр Миколайович; Karii, Oleksandr
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса каченят-бройлерів та її переробка в умовах ФГ «Мулард» Кіровоградської областіЧернявський, Богдан Олександрович; Cherniavskyi, Bohdan
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та її переробка в умовах НВЦ БНАУМельниик, Антон Євгенійович; Melnyk, Anton
2023-12Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса індичат-бройлерів та її переробка в умовах ТОВ «Авангард» Черкаської областіСтаровіт, Віталій Вячеславович; Starovit, Vitalii
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка м’яса каченят-бройлерів в умовах ФГ «Мідлфарм» Черкаської областіЗакрасняна, Олександра Тарасівна; Zakrasnyana, Oleksandra
2024-12Аналіз і удосконалення технології виробництва та переробка перепелиних яєць в умовах ФГ «Новохацький» Київської областіКіщук, Вікторія Володимирівна; Kishchuk, Victoria