Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Shurchkova, Yulia
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах. | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia |
2022 | Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |
2023 | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia |