Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 16.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіСавченко, Юлія Іванівна; Savchenko, Yuliia
2020Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіФелоненко, Павло Олегович; Felonenko, Pavlo
2020Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"Серватинська, Ірина Василівна; Servatynska, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської областіЛуцька, Аліна Володимирівна; Lutskа, Alina
2019Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах СТОВ «ЗОРЯ» та його переробки у ПАТ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ СИРОРОБНИЙ КОМБІНАТ»Шкурко, Дмитро Іванович; Shkurko, Dmytro
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav