Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Контроль якості риби за застосування вдосконаленого методу визначення вологоутримуючої здатності м’яса
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Nataliya
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Артеменко, Людмила Павлівна
;
Аrtemenko, Lyudmyla
;
Полтавченко, Т.В.
;
Poltavchenco, T.
;
Salata, Volodymyr
2016
Застосування мікробіологічних критеріїв на харчових підприємствах України, прийнятих в ЄС
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Щуревич, Григорій Панасович
;
Schyrevuch, Grygorii
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Nataliya
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов’євич
;
Salata, Volodymyr
;
Сердюков, Ярослав Константинович
;
Serdioucov, Jaroslav
2018
Санітарно-гігієнічна оцінка молока коров’ячого різних виробників відповідно до міжнародних вимог
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Артеменко, Людмила Павлівна
;
Artemenko, Ludmila
;
Богатко, Леонід Мечиславович
;
Bogatko, Leonid
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Дашковський, Олег Остапович
;
Dashkovskyy, Oleh
Перегляд
Автор
1
Bukalova, Natalia
1
Dashkovskyy, Oleh
1
Lyasota, Vasily
1
Poltavchenco, T.
1
Salata, Volodymyr
1
Schyrevuch, Grygorii
1
Serdioucov, Jaroslav
1
Аrtemenko, Lyudmyla
1
Дашковський, Олег Остапович
1
Лясота, Василь Петрович
.
< попередня
далі >
Тема
2
safety
2
безпечність
1
advanced method
1
criteria food safety criteria of ...
1
fish
1
food products
1
HACCP system
1
heat treatment of fish
1
indicators of quality
1
market operators
.
далі >
за датою випуску
2
2016
1
2018
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Стаття