Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-06
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2017
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
6
Наріжний, Сергій Анатолійович
4
Minorova, Antonina
4
Мінорова, Антоніна Володимирівна
1
Krushelnytska, Natalia
1
Moiseeva, Liudmyla
1
Romanchuk, Irina
1
Крушельницька, Наталя Леонідівна
1
Моісеєва, Людмила Олексіївна
1
Романчук, Ірина Олегівна
Тема
6
рисове борошно
4
inulin
4
інулін
3
functional foods
3
functional ingredients
3
low-calorie ice cream
3
whey
3
whey protein concentrate
3
концентрат сироваткових білків
3
низькокалорійне морозиво
.
далі >
за датою випуску
3
2019
2
2017
1
2022
Тип матеріалу
3
Стаття
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...