Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2004Свинарство та технологія виробництва свининиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor
2018Методичні рекомендації для самостійних занять студентів з курсу «Лабораторний практикум у тваринництві»Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Oleksandr; Фесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii
2013Методичні рекомендації для самостійних занять студентами з курсу “Основи наукових досліджень та патентознавства”Гордієнко, Василь Михайлович; Gordienko, Vasyl; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Бесулін, Віктор Іванович; Besulin, Victor; Фесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Фоменко, Світлана Григорівна; Fomenko, Svitlana; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі