Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2006
Антиоксидантний статус тканин печінки і підшлункової залози перепелів та його зміни при додаванні до корму зерна амаранту
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Чубар, Ольга Миколаївна
;
Chubar, Olga
2007
Вплив додавання до раціону перепелів зерна амаранту на ліпідний склад тканин підшлункової залози, скелетних мʼязів та жовтка яєць
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
2006
Рівень глутатіонової системи антиоксидантного захисту у тканинах підшлункової залози перепелів при нітратному навантаженні
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Цехмистренко, Светлана Ивановна
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Пономаренко, Наталия Викторовна
2005
Корекція пероксидного окислення ліпідів у тканинах підшлункової залози перепелів за хронічного нітратного отруєння
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Цехмистренко, Светлана Ивановна
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Пономаренко, Наталия Викторовна
2009
Порівняльна характеристика впливу біологічно-активних препаратів на активність антиоксидантної системи організму страусів
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Поліщук, Віталій Миколайович
;
Polishchuk, Vitalii
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Чубар, Ольга Миколаївна
;
Chubar, Olga
2008
Перспективи використання амаранту у птахівництві
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Чубар, Ольга Миколаївна
;
Chubar, Olga
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
;
Девеча, Ізабела Олександрівна
;
Devecha, Isabella
Перегляд
Автор
6
Tsekhmistrenko, Svitlana
6
Пономаренко, Наталія Вікторівна
3
Chubar, Olga
3
Чубар, Ольга Миколаївна
2
Пономаренко, Наталия Викторовна
2
Цехмистренко, Светлана Ивановна
1
Devecha, Isabella
1
Polishchuk, Vitalii
1
Девеча, Ізабела Олександрівна
1
Поліщук, Віталій Миколайович
.
далі >
Тема
4
pancreas
4
quails
4
перепела
3
amaranth
3
амарант
3
поджелудочная железа
3
підшлункова залоза
2
lipid peroxidation
2
ліпідний склад
2
пероксидне окиснення ліпідів
.
далі >
за датою випуску
2
2006
1
2005
1
2007
1
2008
1
2009