Перегляд зібрання за групою - Теми HACCP

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018-09Improvement strategies for gorizontal methods of bacteriological study of milkПриліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tatiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Nataliіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa
2018Обґрунтування системи санітарно-гігієнічних заходів за замкнутого водопостачання в індустріальних рибницьких господарствахГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2018-02Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019-09Стан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультуриГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Хом’як, Олександр Андрійович; Khomiak, Oleksandr; Михальський, Олег Ральфович; Mikhalskii, Oleg
2017-09Ідентифікація небезпечних чинників під час вирощування райдужної форелі в умовах замкнутого водопостачанняГриневич, Наталія Євгеніївна; Димань, Тетяна Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Семанюк, Володимир Іванович; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Grinevich, Nataliia; Dyman, Tetiana; Kukhtyn, Mykola; Semanyuk, Volodymyr; Sliusarenko, Alla