Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми HACCP
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018-09 | Improvement strategies for gorizontal methods of bacteriological study of milk | Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tatiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Nataliіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa |
2018 | Обґрунтування системи санітарно-гігієнічних заходів за замкнутого водопостачання в індустріальних рибницьких господарствах | Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia |
2018-02 | Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавства | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2019-09 | Стан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури | Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Хом’як, Олександр Андрійович; Khomiak, Oleksandr; Михальський, Олег Ральфович; Mikhalskii, Oleg |
2017-09 | Ідентифікація небезпечних чинників під час вирощування райдужної форелі в умовах замкнутого водопостачання | Гриневич, Наталія Євгеніївна; Димань, Тетяна Миколаївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Семанюк, Володимир Іванович; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Grinevich, Nataliia; Dyman, Tetiana; Kukhtyn, Mykola; Semanyuk, Volodymyr; Sliusarenko, Alla |