Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Vovkohon, Alina
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 21 до 30 із 30
< назад
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2019
Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосану
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Sergii
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
2017-12-25
Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалю
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Merzlov, Sergii
;
Vovkohon, Alina
2016
Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалю
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2016
Сommon wheat: ecological plasticity by biological and technological markers
Moskalets, Valentyn
;
Москалець, Валентин Віталійович
;
Moskalets, Tetiana
;
Москалець, Тетяна Захарівна
;
Vasylkivskyi, Stanislav
;
Васильківський, Станіслав Петрович
;
Grynyk, Ihor
;
Гриник, Ігор Володимирович
;
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Lobova, Oksana
;
Лобова, Оксана Володимирівна
;
Shеvchuk, Oksana
;
Шевчук, Оксана Анатоліївна
;
Knyazyuk, Oleh
;
Князюк, Олег Вікторович
2017-06
Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасок
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Sergii
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2020
Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2017
Європейський простір вищої освіти та Болонський процес
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Боньковський, Олександр Антонович
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Dyman, Tetyana
;
Vovkohon, Alina
;
Bonkovskyi, Alexander