Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Merzlov, Sergii
Результати 3 до 6 із 6
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017-07 | Вплив модифікованого желатину як харчової добавки на організм білих мишей | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina |
2019 | Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосану | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina |
2017-12-25 | Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалю | Мерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina |
2017-06 | Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасок | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii |