Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Kachan, Anatoliy
Результати 2 до 4 із 4
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи | Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy |
2019 | Показник рН м’яса залежно від способів охолодження | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina |
2012 | Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy |