Перегляд зібрання за групою - Автори Хіцька, Оксана Анатоліївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 2 до 21 із 29 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогамХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свининиГоляк, Ірина Станіславівна; Holiak, Iryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022Аналіз змін показників якості молока за маститу корівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Аналіз моніторингу небезпечних факторів у харчових продуктахХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівМушенко, Владислав Олександрович; Mushenko, Vladyslav; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Аналіз товарних показників та оцінка якості м’яса за збагачення раціону бичків на відгодівлі селенітом натріюБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2022Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікаціїЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Гіптенко, С.І.; Giptenko, S.
2023Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетахЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svetlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Вакула, Богдан Володимирович; Vakula, Bogdan
2023Біологічні небезпечні чинники у молоці та молочних продуктах: аналіз і оцінювання ризиківХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Кондруцов, В.Л.; Kondrutsov, V.
2019Виробнича практика. Робоча програма для здобувачів вищої освіти: рівні вищої освіти перший (бакалаврський), другий (магістерський) та “Спеціаліст”, галузь знань 21 “Ветеринарна медицина”, спеціальності 211 “Ветеринарна медицина” та 212 “Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза”Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Новак, Віталій Петрович; Novak, Vitaliy; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Івасенко, Борис Петрович; Ivasenko, Boris; Розпутній, Олександр Іванович; Rozputnyi, Olexandr; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Oleksandr; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2023Вплив селеніту натрію та фітопрепарату Емелін на морфологічні показники крові, безпечність та якість продукції курей-несучокГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2022Гігієнічне обґрунтування використання абсорбенту Поліфан-К за вирощування свинейЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Ткачук, Світлана Алімівна; Tkachuk, Svitlana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2021Залікова книжка з клінічних навиків студентаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Вовкотруб, Наталія Володимирівна; Vovkotrub, Nataliia
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2016-12Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої рибиХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Ковалівський, Владислав Вікторович; Kovalivskiy, Vladislav
2020Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясіВойденко, Жанна Ігорівна; Voidenko, Zhanna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022-10Моніторинг епізоотичного стану коропових риб,що вирощувалися у ставку с. Насташка ТОВ «Рокитнянський рибгосп» в період 2021 року щодо діплостомозуДжміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy
2015-12Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana