Перегляд зібрання за групою - Автори Хіцька, Оксана Анатоліївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 30 із 30 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-10Моніторинг епізоотичного стану коропових риб,що вирощувалися у ставку с. Насташка ТОВ «Рокитнянський рибгосп» в період 2021 року щодо діплостомозуДжміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Антіпов, Анатолій Анатолійович; Antipov, Anatoliy
2015-12Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Навчальна практика: робоча програма для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 21 “Ветеринарна медицина” зі спеціальності 211 “Ветеринарна медицина”Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Новак, Віталій Петрович; Novak, Vitaliy; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Івасенко, Борис Петрович; Ivasenko, Boris; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Alexander; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2014-12Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Оцінка якості пельменів вд різного виробникаКозак, Сергій Сергійович; Kozak, Sergii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"Джміль, Олег Володимирович; Dzhmil, Oleg; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємствХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Старосвєт, Марина Ігорівна; Starosviet, Maryna
2020Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиПокидько, Аліна Михайлівна; Pokydko, Alina; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Путівник з організації освітнього процесу для здобувачів вищої освіти факультету ветеринарної медициниСахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Вовкотруб, Наталія Володимирівна; Vovkotrub, Nataliia; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Oleksandr
2018-02Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana