Перегляд зібрання за групою - Автори Качан, Анатолій Дмитрович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Features of the HACCP plan development of the curd productionVovkohon, Alina; Вовкогон, Аліна Григорівна; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна; Hrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана Петрівна; Fedoruk, Nataliya; Федорук, Наталія Миколаївна; Merzlova, Halina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Kalinina, Halina; Калініна, Галина Петрівна; Kachan, Anatoliy; Качан, Анатолій Дмитрович
2019The influence of different doses of lithium additive in mixed feed on the balance of nitrogen in organism of goslingsSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Soboleva, Svitlana; Соболєва, Світлана Василівна; Fesenko, Vasily; Фесенко, Василь Федорович; Bilkevych, Vita; Бількевич, Віта Володимирівна; Babenko, Olena; Бабенко, Олена Іванівна; Klopenko, Natalia; Клопенко, Наталія Ігорівна; Kachan, Anatolіі; Качан, Анатолій Дмитрович; Kosior, Lesya; Косіор, Леся Тарасівна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Vered, Peter; Веред, Петро Іванович; Shulko, Olga; Шулько, Ольга Павлівна; Onyshchenko, Liubov; Онищенко, Любов Степанівна; Slobodeniuk, Oksana; Слободенюк, Оксана Іванівна
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Вплив способів охолодження м’яса на показник рНКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2002Ефективність використання різних селеновмісних сполук в годівлі гусенят, що вирощуються на м’ясоСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2019Показник рН м’яса залежно від способів охолодженняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina
2019Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцієюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolyu
2004Свинарство та технологія виробництва свининиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor
2000Спосіб застосування гомогенату тимуса для індичокБесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor; Нікітенко, Анатолій Мефодійович; Nikitenko, Anatolii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolii; Резуненко, Володимир Ілліч; Resunenko, Volodymyr; Кашуба, Василь Іванович; Kashuba, Vasyl; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Булей, Наталія Володимирівна; Bulei, Natalia; Журбенко, Василь Андрійович; Zhurbenko, Vasyl; Шарандак, Василь Іванович; Sharandak, Vasyl; Сокольський, Віктор Пантелеймонович; Sokolskyi, Viktor
2012Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальтуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy