Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 35.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіСавченко, Юлія Іванівна; Savchenko, Yuliia
2020Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіФелоненко, Павло Олегович; Felonenko, Pavlo
2020Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»Гарастей, Леся Михайлівна; Harastey, Lesya
2020Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"Серватинська, Ірина Василівна; Servatynska, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської областіКарпенчук, Богдан Віталійович; Karpenchuk, Bohdan
2020Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської областіСелезньов, Андрій Олександрович; Seleznyov, Andrey
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської областіЛуцька, Аліна Володимирівна; Lutskа, Alina
2019Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах СТОВ «ЗОРЯ» та його переробки у ПАТ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ СИРОРОБНИЙ КОМБІНАТ»Шкурко, Дмитро Іванович; Shkurko, Dmytro
2020Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Ліван–Агро» та його переробки у ПрАТ «Юрія» Черкаської областіЗапорожець, Дарˈя Романівна; Zaporozhets, Daria