Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Коледжі, як відокремлені структурні підрозділи
Білоцерківський технолого-економічний коледж
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019-02-18
Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд-75”
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Вовк, Лариса Анатоліївна
;
Peshuk, Liudmyla
;
Horbach, Oleksandr
;
Vovk, Larysa
2019-03-06
Efficiency of using the animal protein complex in the technology of cooked sausage
Peshuk, Ludmila
;
Gorbach, Alexander
;
Galenko, Oleg
;
Vovk, Larissa
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Горбач, Олександр Ярославович
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Вовк, Лариса Анатоліївна
Перегляд
Автор
2
Вовк, Лариса Анатоліївна
2
Горбач, Олександр Ярославович
2
Пешук, Людмила Василівна
1
Galenko, Oleg
1
Gorbach, Alexander
1
Horbach, Oleksandr
1
Peshuk, Liudmyla
1
Peshuk, Ludmila
1
Vovk, Larissa
1
Vovk, Larysa
.
далі >
Тема
2
білок
2
варена ковбаса
2
сосиски
1
amino acid composition
1
animal proteins
1
cooked sausage
1
cooked sausages
1
frankfurters
1
protein-carbohydrate-mineral addi...
1
protein-carbohydrate-mineral supp...
.
далі >
за датою випуску
2
2019
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття