Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Електроенергетики, електротехніки та електромеханіки
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Кепко, Олег Ігорович
;
Chernyushok, Olha
;
Fedorov, Volodymyr
;
Kepko, Oleg
2016-02
Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів
Кепко, Олег Ігорович
;
Kepko, Oleg
;
Чернюшок, O. A.
;
Chernyushok, O.
;
Федоров, Володимир Гаврилович
;
Fedorov, Volodymyr
Перегляд
Автор
2
Fedorov, Volodymyr
2
Кепко, Олег Ігорович
2
Федоров, Володимир Гаврилович
1
Chernyushok, O.
1
Chernyushok, Olha
1
Чернюшок, O. A.
1
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Тема
2
cooling
2
густина теплового потоку
2
коефіцієнт тепловіддачі
2
охолодження
1
coolant velocity
1
freezing
1
heat flow density
1
heat flux density
1
intensification
1
intensity
.
далі >
за датою випуску
2
2016
Has File(s)
2
true