Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-40 зі 233.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Основні стратегічні напрями діяльності вітчизняних підприємств цукропереробної галузі та їх вплив на ефективність розвитку ринку харчових продуктівГнєдіч, Валентина Іванівна; Hnyedich, Valentyna
2015Безпечність та якість хлібобулочних виробів підприємств хлібопекарської галузі Київського регіонуГнєдіч, Валентина Іванівна; Hnyedich, Valentyna
2019-06Контроль чисельності хлібних клопів в агроценозі пшениціДемидов, Олександр Анатолійович; Муха, Тетяна Іванівна; Demidov, Alexander; Mukha, Tatiyana
2016Організація інтерактивного інформаційно-комунікаційного освітнього середовища в навчальному закладіМатвієнко, Валентина Михайлівна; Харчишина, Ольга Миколаївна; Matvienko, Valentyna; Kharchyshyna, Olga
2017Практичні аспекти та шляхи вдосконалення обліку виробничих запасівХарчишина, Ольга Миколаївна; Kharchyshyna, Olga
2019Інноваційний підхід до організації практичного навчання студентів - запорука формування професійно-комунікативної компетентності молодших спеціалістівГнєдіч, Валентина Іванівна; Вовк, Лариса Анатоліївна; Hnyedich, Valentyna; Vovk, Larysa
2018-07-06ПаркБережна, Тетяна Іванівна; Berezhna, Tatiana
2019-05-29Ріст, розвиток та продуктивність рослин соняшнику залежно від строків сівби та густоти стояння в Правобережному Степу УкраїниПіньковський, Генадій Віталійович; Pinkovsky, Hennadii
2019Польова схожість насіння соняшнику залежно від строків сівби та густоти стояння рослин у Правобережному Степу УкраїниПіньковський, Генадій Віталійович; Pinkovsky, Hennadii
2019-05-23Стан фізично-оздоровчої роботи зі студентською молоддю та завдання педагогічного колективу щодо її покращенняШевченко, Анатолій Федорович; Shevchenko, Anatoliy