Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Lyudmila
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2016
Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски
Краснікова, Вікторія Олександрівна
;
Krasnikova, Viktoria
;
Кулик, Вікторія Костянтинівна
;
Kulyk, Viktoria
;
Стороженко, Тетяна Анатоліївна
;
Storozhenko, Tetyana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
5
Hrebelnyk, Oksana
5
Гребельник, Оксана Петрівна
2
Пірова, Людмила Вікторівна
1
Krasnikova, Viktoria
1
Kulyk, Viktoria
1
Pirova, Liydmila
1
Pirova, Lyudmila
1
Storozhenko, Tetyana
1
Гребельник, Оксана Петровна
1
Краснікова, Вікторія Олександрівна
.
далі >
Тема
3
titratable acidity
3
титруемая кислотность
2
consistency
2
fermentation
2
organoleptic properties
2
titrated acidity
2
консистенция
2
консистенція
2
молоко коз
2
молоко кіз
.
далі >
за датою випуску
2
2014
1
2012
1
2016
1
2019
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
4
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...