Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2005
Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2003
Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2004
Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ільніцький, Микола Григорович
;
Ilnitskiy, Мikolay
Перегляд
Автор
4
Zagoruy, Ludmila
4
Загоруй, Людмила Петрівна
3
Dyman, Tatyana
3
Димань, Тетяна Миколаївна
1
Ilnitskiy, Мikolay
1
Ільніцький, Микола Григорович
Тема
4
milk fat
4
антиоксиданти
4
молочний жир
4
окиснення
3
antioxidants
2
black
2
red pepper
2
антиоксиданты
2
перекисное число.
2
пероксидне число
.
далі >
за датою випуску
1
2003
1
2004
1
2005
1
2008
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
4
Стаття