Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Amino acid and mineral composition of milk from local Ukrainian cows and their crossbreedings with Brown Swiss and Montbeliarde breedsBorshch, Aleksandr; Борщ, Олександр Олександорович; Borshch, Aleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Lutsenko, Maria; Луценко, Марія Михайлівна; Merzlov, Sergii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Pirova, Liudmyla; Пірова, Людмила Вікторівна
2019The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milkBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Вікторівна; Pirova, Liudmyla; Пірова, Людмила Вікторівна
2019Порівняльний аналіз амінокислотного складу та біологічної цінності білків молока корів чистопородних порід та їх помісейБорщ, Олекснадр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmila; Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2010Вплив стресостійкості на молочну продуктивність та тривалість господарського використання корівКосіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr
2017Вплив низьких температур на поведінку, продуктивність та біоенергетичні ознаки корів за безприв’язного утримання в легкозбірних приміщенняхБорщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Донченко, Тетяна Анатоліївна; Donchenko, Tetiana; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmyla
2019Робочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"Борщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Oлександрович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia
2019Evaluation of the existing system of young cattle feeding at the fattening units of Kyiv regionLastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Олександрівна; Pirova, Liudmyla; Пірова, Людмила Вікторівна; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович
2021Productivity, milk composition and reasons for leaving the herds of Ukrainian local cows and their crossbreeds with brown swiss and Montbeliarde breeds during five lactationsBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Ruban, Serhii; Рубан, Сергій Юрійович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Malyna, Vasily; Малина, Василь Вікторович; Fedorchenko, Maksym; Федорченко, Максим Миколайович; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Король-Безпала, Леся Петрівна
2021Технологія виробництва молока і яловичиниБорщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia
2023Ergonomic and economic indicators of milk production using different cow milking technologiesБорщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Прудніков, Василь Григорович; Prudnikov, Vasyl; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Косіор, Леся Тарасівна; Kosior, Lesia