Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023-12-12
Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
5
Narizhniy, Serhiy
5
Rudakova, Tetiana
4
Minorova, Antonina
4
Мінорова, Антоніна Володимирівна
3
Krushelnytska, Natalia
3
Крушельницька, Наталя Леонідівна
2
Moiseeva, Liudmyla
2
Romanchuk, Irina
2
Моісеєва, Людмила Олексіївна
2
Романчук, Ірина Олегівна
.
далі >
Тема
1
biological and chemical potential...
1
buttermilk
1
combined products
1
critical control points
1
demineralized dry whey
1
eco-safety
1
exopolysaccharides
1
fermented dairy products
1
galactose
1
gelatin
.
далі >