Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 111-116 зі 116.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Оцінка якості соків різних торгових марокНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2023Значення та особливості надходження водорозчинних вітамінів з харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2023Роль процесу гомогенізації молочної сировини в забезпеченні ефективності технології виробництва м’яких сирівКомісарчук, Ірина Леонідівна; Komissarchuk, Irina; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Serhii
2023Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиСлюсаренко, Сергій Володимирович; Slіusarenko, Sergii
2023Ферментація аналогів молока коров’ячого молочнокислими культурамиЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasiya