Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми yogurt
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014-12-25
Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurt
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014
Yoghurt enrichment with natural bee farming products
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2020
Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»
Гарастей, Леся Михайлівна
;
Harastey, Lesya
2016-11
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2016
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоїв
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2013
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2018
Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2014
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna