Browsing by Author Mazur, Tetyana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Effect of organic farming on insect diversityGrabovska, Tetiana; Грабовська, Тетяна Олександрівна; Lavrov, Vitalii; Лавров, Віталій Васильович; Rozputnyi, Oleksandr; Розпутній, Олександр Іванович; Грабовський, Микола Борисович; Grabovskiy, Mykola; Mazur, Tetyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Polishchuk, Zoriana; Поліщук, Зоряна Віталіївна; Prysiazhniuk, Nataliia; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Bogatyr, Lyudmyla; Богатир, Людмила Вікторівна
2019Агробіоценоз гречки за використання органічно-мінерального добриваГрабовська, Тетяна Олександрівна; Grabovska, Tetiana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Шушківська, Наталія Іванівна; Shushkivska, Natalia
2022Безпека харчових гідробіонтівДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2010Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походженняСеманюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia
2021Дослідження впливу різних типів наповнювачів реактора біофільтра на процес формування нітрифікуючої мікрофлори в установках замкнутого водопостачання в індустріальних аквафермахГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Кухтин, Микола Дмитрович; Kukhtyn, Mykola; Світельський, Микола Михайлович; Svitelskyi, Mykola
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2012Екологічні аспекти безпечного використання безфосфатних пральних порошківМазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2020Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавокЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2019Ефективність застосування органічно-мінерального добрива «Опті Рост» на посівах соїГрабовська, Тетяна Олександрівна; Grabovska, Tetiana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Терновий, Юрій Вікторович; Ternowoj, Urii; Шушківська, Наталія Іванівна; Shushkivska, Natalia; Галака, Олександр Іванович; Halaka, Oleksandr; Матвієнко, Юрій Володимирович; Matvienko, Urii
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana
2020Моніторинг вмісту нітрифікуючих мікроорганізмів на різних наповнювачах біофільтраГриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Хом’як, Олександр Андрійович; Khomiak, Oleksandr; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2021Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia
2018Оцінювання показників безпеки та якості питної артезіанської води «Мазепинська»Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2020Перспективи підвищення біологічної цінності майонезівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молокаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Семанюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr
2011Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовахДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila