Browsing by Author Khitska, Oksana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Influence of the prebiotic Bio-active on natural resistance, safety and productivity of young pigsLyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович; Malyna, Vasily; Малина, Василь Вікторович; Bondarenko, Lesia; Бондаренко, Леся Вікторівна; Balytskyi, Yuri; Балацький, Юрій Олександрович; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Khitska, Oksana; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Tkachuk, Svetlana; Ткачук, Світлана Алімівна
2018Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогамХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Аналіз законодавства щодо застосування належної гігієнічної практики за виробництва свининиГоляк, Ірина Станіславівна; Holiak, Iryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2011Аналіз товарних показників та оцінка якості м’яса за збагачення раціону бичків на відгодівлі селенітом натріюБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2011Ветеринарно-санітарний контроль показників якості та безпеки питних йогуртівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Кондруцов, В.Л.; Kondrutsov, V.
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2019Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2016-12Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої рибиХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Ковалівський, Владислав Вікторович; Kovalivskiy, Vladislav
2020Лабораторний контроль окремих забруднюючих речовин у м’ясіВойденко, Жанна Ігорівна; Voidenko, Zhanna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2015-12Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2014-12Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та перевагиПокидько, Аліна Михайлівна; Pokydko, Alina; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2020Путівник з організації освітнього процесу для здобувачів вищої освіти факультету ветеринарної медициниСахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Рубленко, Михайло Васильович; Rublenko, Mykhailo; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Тишківський, Михайло Ярославович; Tishkivskiy, Mykhailo; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Соловйова, Людмила Миколаївна; Soloviova, Lyudmila; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Вовкотруб, Наталія Володимирівна; Vovkotrub, Nataliia; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Власенко, Світлана Анатоліївна; Vlasenko, Svitlana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna; Рубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergii; Ярчук, Броніслав Миронович; Yarchuk, Bronislav; Головаха, Володимир Іванович; Holovakha, Volodymyr; Ємельяненко, Олександр Володимирович; Emelianenko, Oleksandr
2018-02Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana