Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мігель, Єлизавета; Migel, Elizaveta |
2004 | Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay |
2005 | Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2008 | Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2008 | Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2011 | Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2008 | Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2010 | Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження | Семанюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia |
2021 | Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna |
2011 | Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tеtyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2019 | Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молока | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі |
2021 | Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey |
2012 | Екологічні аспекти безпечного використання безфосфатних пральних порошків | Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2020 | Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina |
2007 | Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2003 | Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла | Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila |
2022 | Зміни харчової поведінки людини під час війни та стратегія подолання нутрієнтних дефіцитів | Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy |
2020 | Использование микрозелени в технологии творожных продуктов | Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana |
2007 | Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana |
2022 | Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia |