Перегляд зібрання за групою - Автори Vovkohon, Alina

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 9 до 28 із 30 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2017-07Вплив модифікованого желатину як харчової добавки на організм білих мишейМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2018Встановлення гострої токсичності модифікованого пектину на лабораторних тваринахВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2018Деякі показники білкового обміну у організмі білих мишей за визначення гострої токсичності модифікованого желатинуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2018Дія різних доз бензилпеніціліну натрієвої солі у молоці на закваску стрептосануВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2018Ефективність сквашування йогурту з молока із різним вмістом стрептоміцинуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2013Збереження Йоду адсорбованого на різних носіях впродовж місячного терміну зберіганняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2019Определение раздражающего действия модифицированного пектинаВовкогон, Алина Григорьевна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергей Витальевич; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Викторовна; Merzlova, Halyna; Головаха, Владимир Иванович; Holovakha, Volodymyr; Слюсаренко, Алла Александровна; Sliusarenko, Alla
2014Оцінка м`яса курчат-бройлерів за умов використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої ЙодомВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2019-11Перевірка гострої токсичності модифікованого крохмалю за використання лінійних мишейВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2019Показник рН м’яса залежно від способів охолодженняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina
2019Показники сквашування молока за використання іммобілізованих заквасок стрептосануМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina
2017-12-25Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалюМерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina
2016Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2019Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцієюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolyu
2016Сommon wheat: ecological plasticity by biological and technological markersMoskalets, Valentyn; Москалець, Валентин Віталійович; Moskalets, Tetiana; Москалець, Тетяна Захарівна; Vasylkivskyi, Stanislav; Васильківський, Станіслав Петрович; Grynyk, Ihor; Гриник, Ігор Володимирович; Vovkohon, Alina; Вовкогон, Аліна Григорівна; Lobova, Oksana; Лобова, Оксана Володимирівна; Shеvchuk, Oksana; Шевчук, Оксана Анатоліївна; Knyazyuk, Oleh; Князюк, Олег Вікторович
2017-06Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасокВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii
2019Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогуртуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Непочатенко, Андрій Вікторович; Nepochatenko, Andriy; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna