Перегляд зібрання за групою - Автори Merzlov, Serhii

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 46 до 65 із 67 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Порівняння амінокислотного складу нативного і дріжованого шротів насіння соняшнику як складової поживного середовища для личинки ChironomusМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2016Порівняння показників сорбції носіїв – желатину та крохмалюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2013Продуктивність і біохімічні процеси в організмі курчат-бройлерів за дії алюмосилікатйодної добавкиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2013Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогуртуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2021Розроблення біотехнологічного прийому з тимчасової ізоляції наповнених стільників для підвищення продуктивності медозбору та якості бджолиного медуБезпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Постоєнко, Володимир Олексійович; Postoyenko, Volodymyr; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Постоєнко, Дмитро Миколайович; Postoyenko, Dmytro
2018Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктамиМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, Viktor
2019Спосіб вермікультивування як джерело повноцінного білка в годівлі птиці та кормових раціонів тваринОнищенко, Любов Степанівна; Onyshchenko, Liubov; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2020Спосіб виробництва вершкового масла тривалого терміну зберігання з медомЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла з наповнювачемЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирностіЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Спосіб отримання збагаченого вершкового масла стерилізованогоЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович i; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Спосіб удосконалення складу поживного середовища для личинки ChironomusМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2016Стан личинок Chironomus за високих доз дріжджів у поживному середовищі.Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesya; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2014Теоретичні основи технологій харчових виробництвМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогуртуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Непочатенко, Андрій Вікторович; Nepochatenko, Andriy; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2021Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого медуБезпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2010Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлазБолоховська, Валентина Антонівна; Bolkhovskia, Valentyna; Болоховський, Владислав Вікторович; Bolkhovskyi, Vladyslav; Благодір, Андрій Миколайович; Blagodir, Andrii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Бомко, Лідія Григорівна; Bomko, Lidiia
2016Харчові технологіїМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna