Перегляд зібрання за групою - Автори Kachan, Anatolіі

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 2 до 8 із 8 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2022Вплив способів охолодження м’яса на показник рНКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2002Ефективність використання різних селеновмісних сполук в годівлі гусенят, що вирощуються на м’ясоСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2004Свинарство та технологія виробництва свининиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor
1996Технология производства мяса индеекАлексеев, Федор Федорович; Alekseev, Fedor; Столляр, Теодор Акивович; Stollar, Theodor; Давтян, Артюш Давидович; Davtyan, Artyush; Дычаковская, Вера Васильевна; Dychakovskaya, Vera; Кривопишин, Иван Петрович; Krivopishin, Ivan; Попов, Иван Михайлович; Popov, Ivan; Присяжный, Георгий Иванович; Prisyazhnyu, Georgy; Сухарев, Юрий Николаевич; Sukharev, Yuri; Скляр, Владимир Тимофеевич; Sklyar, Vladimir; Шоль, Виктор Готлибович; Shol, Victor; Борисихин, Аркадий Петрович; Borisikhin, Arkady; Науменко, Татьяна Романовна; Naumenko, Tatyana; Скоробогатова, Татяна Васильевна; Skorobogatova, Tatyana; Шевченко, Александр Иванович; Shevchenko, Alexander; Карабачинский, Александр Леонидович; Karabachinsky, Alexander; Бесулин, Виктор Иванович; Besulin, Victor; Никитенко, Анатолий Мифодиевич; Nikitenko, Anatoly; Соболев, Александр Иванович; Sobolev, Alexander; Кашуба, Василий Иванович; Kashuba, Vasily; Качан, Анатолий Дмитриевич; Kachan, Anatolіі