Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Цебро, Анастасія Дмитрівна
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |
2021 | Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості | Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2021 | Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |