Перегляд зібрання за групою - Автори Наріжний, Сергій Анатолійович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 7 до 26 із 82 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Invastigation of fatt acidic composition and physico-mechanical indexes of dry milk polycomponent mixturesMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана Василівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Vezhlivtseva, Svitlana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Shapovalova, Nataliia; Шаповалова, Наталія Петрівна
2018-11Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey productsMerrzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Lomova, Neonila; Ломова, Неоніла Миколаївна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Rudakova, Tetiana; Рудакова, Тетяна Василівна; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Viktor Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2022Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice CreamНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina
2014Yoghurt enrichment with natural bee farming productsЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Активність води – якісний показник молочних консервівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якостіКрижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішейРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Даниленко, Світлана Григорівна; Danylenko, Svitlana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2022Використання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2023Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировиниМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеНарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогуртуЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктівКуць, Юлія Анатоліївна; Kuts, Yuliia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2008Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типуГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фазиАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясомКарпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолинимЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy