Перегляд зібрання за групою - Автори Наріжний, Сергій Анатолійович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 21 до 40 із 83 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозиваНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Вежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana
2008Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типуГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фазиАндреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Динаміка вмісту біфідобактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясомКарпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолинимЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Дослідження впливу заквашувальних препаратів на вуглеводний склад низьколактозних кисломолочних продуктівМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Дослідження показників якості концентрату сироваткових білківЗайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирівОрлюк, Юрій Тимофійович; Orlyuk, Yurij; Калмикова, Ганна Феодосіївна; Kalmykovа, Anna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Емульгування жирів в емульсорі роторного типуНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировиниРоманчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування системи ХАССП для виробництва морозива з функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2008Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсийГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич; Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович; Guliayev-Zaytsev, Serhiy; Нарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy