Перегляд зібрання за групою - Автори Мерзлова, Галина Вікторівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 10 до 20 із 20 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Obtaining zinc enriched spirulina biomass and establishing its toxicityMerzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2022The application of mineral carriers for immobilization of Trichoderma virideМітіогло, Лариса Василівна; Mitiohlo, Larysa; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia
2022Переробка рибних відходів та їх застосуванняМерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia
2009Порівняльна характеристика біотехнологій конструювання стабілізованої фітази на сапоніті та цеолітовмісному базальтовому туфіГерасименко, Віктор Григорович; Herasymenko, Viktor; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2022Способи фальсифікації ікриНедашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2019Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогуртуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Непочатенко, Андрій Вікторович; Nepochatenko, Andriy; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna